Bort med alla reality TV-såpor

Vad har sommaren och vintern gemensamt? Jo, när man slår på TV:n ser man dessa reality TV-såpor på varenda kanal! Såpor? Nej, sopor är vad det borde kallas! Vem vill överhuvudtaget sitta och se på det här? Det handlar ju bara om folk som gör sig till åtlöje totalt!

Alla bra program försvinner

När det här skräpet ska in i TV-tablån försvinner plötsligt alla andra program. Det man faktiskt vill se läggs på andra sändningstider för att det ska fjantas med dessa såpor! Serier man följt kan plötsligt flyttas så de sänds mitt i natten, och då är det inte många vakna, men såpan den är ju viktig och ska ha bästa sändningstid!

Bort med skräpet

Se till att få bort alla de här såporna, eller ge dem en egen kanal att husera på! En sån där betalkanal så att alla andra slipper skräpet. Då kan de som vill titta själva betala för att ha kanalen och vi andra får se på normala program istället. Det vore den bästa lösningen för alla. De som måste betala blir såklart inte lika glada men samma sak gäller ju för de personer som vill se sport och vissa dokumentärer. Varför ska det vara så självklart att alla vill se såpor?

Deltagarna borde skämmas

Deltagarna som frivilligt ställer upp på denna förnedring, sedan! Vad ska man säga! Det är inte konstigt att människor får en förutfattad mening om dem. Sedan ska de gråta ut i olika tidningar. Då slipper man inte ens såporna i pressen! Det finns betydligt vettigare program att titta på och lägga pengar på, för vem är det egentligen som betalar för dessa såpor? Om ett barn ser på såporna och tror att det där verkligen är det riktiga livet – är det lämpligt att sätta dem på bästa sändningstid? Deltagarna borde verkligen skämmas!