Välkommen!

Hej och välkommen till min blogg!

Blir du också trött på samhällets orättvisor? Vill du också kunna gå ifred på stan utan att behöva oroa dig för att bli filmad, övervakad eller avlyssnad? Då är det dags att sätta stopp. I dag finns det många saker som kränker integriteten och inte bara det, det finns också rejält jobbiga saker som irriterar och gör en förbannad. Välkommen in och se vad jag blir förbannad på. Kanske kan du ta avstamp i några av argumenten och starta ett resonemang du också?

Fartkameror, SMS lån, reklam och annat

Här på bloggen kan du bland annat läsa mer om fartkameror. Det var faktiskt det här som startade hela bloggen. En biltur i mörkret och sedan plötsligt en blixt som förblindade. Vem fotades? Bilisten i mötande körbana. Då föddes irritationen. Fartkamerorna måste bort! Efter ett tag tillkom också inlägg om andra saker som irriterar. Casino reklam är en sådan sak. Vem har inte sett animeringar av spel som ser så roliga ut att till och med barnen vill börja spela? Men det kan de minsann inte för det är 18-årsgräns och det kostar pengar. Spelen är inte heller sådär roliga i verkligheten.

SMS lån sen. Det kan man skriva en hel uppsats om. Hur många är inte de som lockats att ta ett mindre lån som sedan blivit övermäktigt att betala? Det är betydligt fler än vad som går att räkna på händerna. Bort med dem och lägg dem på samma hög som alla reality TV såpor. De hör inte heller hemma i ett vardagsliv!

Det kan tänkas att det inte kan vara roligt att bara skriva om sådant som gör en förbannad, men jo. Det är faktiskt ganska roande. Dessutom kan det vara hälsosamt att göra sig av med lite irritation någon gång ibland. Du kanske ska prova du också?